Tárhelyszakértő

Itt az Azure Media Analytics - csodás funkciókkal

2016. április 16. - Lampyris Noc

12386653_m.jpg

Az Azure Media Serviceszel együtt nyilvános előzetesként elérhetővé tette a Microsoft az úgynevezett Azure Media Analytics csomagot is.

Ez eddig az alaphír. A kérdés csupán az: ez miért jó nekünk?

Elmondjuk!

AMS: a felhős szolgáltatáscsomag

Az Azure Media Services a Microsoft egy médiafeldolgozó- és médiastreaming szolgáltatáscsomagja, amely felhőalapú megoldást kínál a különböző audiós vagy videó tartalmak ipari felhasználására.

A lényegében stúdiómegoldásokat kínáló AMS webes videóplatform nem a mezei felhasználóknak készült, és mivel az képes a különböző külső szoftverek integrálására, ezért népszerűnek számít az azt felhasználó műsorszórók körében.

Profi kialakítás - profiknak, ez volt a cél az AMS létrehozásakor.

2012-ben Brian Goldfarb, a Windows Azure akkori marketingigazgatója azt írta, hogy a rendszer a "saját és külső szoftverek gyűjteménye".

A bővített terméktámogatásnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb megoldásokkal rukkol elő a Microsoft.

Itt a nyilvános előzetes: Azure Media Analytics

Az Azure Media Analyics nevű csomag az AMS mellett, nyilvános előzetesként érhető el, de már így is látható, hogy milyen előnyöket kínál a felhasználóknak, és hogy miképp csökkenthetők vele a videós tartalmak feldolgozásának erőforrásigényei.

Lesz itt, kérem szépen, arc-, érzelem- és szövegfelismerés, valamint a Hyperlapse nevű videóstabilizáló is ott van a csomagban.

Az arc- és érzelemfelismerés segítségével nagyobb rendezvények résztvevőinek reakciót lehet utólag felmérni, ez pedig lehetővé teszi a gyors és pontos beavatkozást a megfelelő reakció bevágásával.

A 10 ezer képkockás felső limittel rendelkező Hyperlapse videóstabilizálót rendkívül pozitívan fogadta a szakma, és a csomagban három szövegfelismerő fejlesztés is megtalálható.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarhelyszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr608632344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása